Tinerii sunt plini de idei bune. Ei știu, simt nevoile orașului, sau pur și simplu lucrurile care le-ar face să se simtă mai bine în el. Com’On Sfântu Gheorghe oferă spațiu și sprijin tocmai acestor idei.

În programul derulat de Asociația Culturală și de Tineret Prospero, Grupul PONT și Primăria și Consiliul Local Sfântu Gheorghe așteptăm ideile echipelor formate de tineri de 14-35 ani, idei și inițiative care se realizează pe teritoriul orașului Sfântu Gheorghe, cu acces liber. Puteți înscrie programe, activități creative, culturale, sociale etc, despre care credeți că fac Sfântu Gheorghe un loc mai bun!

Pentru înscriere intră aici!

Echipele sunt informale, deci nu așteptăm inițiative în mod neapărat din partea unor organizații existente, ci încurajăm formarea echipelor în mod spontan, inițiative ale unor cercuri de prieteni, etc. Astfel dorim să ne adresăm tuturor tinerilor, nu doar celor care fac parte din organizații existente.

Pentru regulamentul complet consultă secțiunea Regulament!

Așteptăm înscrierile echipelor și ideilor pe această platformă. După termenul-limită, locuitorii din Sfântu Gheorghe vor vota inițiativele, iar ideile care primesc cele mai multe voturi primesc finanțare de câte 2500 lei pentru implementare.

Haide, Sfântu Gheorghe!

Votează
Priorități
 • Spații în Plus

  înseamnă identificarea și activarea unor spații din Sfântu Gheorghe, regândirea unor spații existente prin care acestea pot căpăta o altă funcțiune, chiar și temporară, precum și acțiuni de ecologizare și de înfrumusețare a mediului înconjurător.

 • Subiecte în Plus

  înseamnă aducerea în atenția publică a unor teme, idei și inițiative ce aduc o noutate în viața comunitară locală, generează o dezbatere și schimb constructiv de opinii. Noutatea poate ține atât de subiect în sine cât și de abordarea folosită în implementare.

 • Comunitate în Plus

  înseamnă evidențierea și punerea sub lumina reflectoarelor a inițiativelor și poveștilor individuale ce pun accent pe diversitate și pe multiculturalitatea orașului, ce pun în prim-plan acceptarea diferențelor, spiritul civic, responsabilitatea socială și un spirit cetățenesc activ, precum și contribuie la educația și maturizarea generațiilor viitoare.

 • Mișcare în Plus

  promovarea mișcării și a mobilității locuitorilor orașului, de la transport până la sport, de la campanii de conștientizare până la soluții aplicate.

 • Relații în Plus

  promovarea mișcării și a mobilității locuitorilor orașului, de la transport până la sport, de la campanii de conștientizare până la soluții aplicate.

NoutățiVezi toate
 • Începe implementarea inițiativelor
  Începe implementarea inițiativelor

  Etapa de implementare a procesului participativ de tineret Com'ON Sfântu Gheorghe se începe acum, prima acțiune dedicată iubitorilor de muzică va avea loc pe 3 octombrie. Calendarul complet de evenimente urmează să fie publicată în curând, iar seria acțiunilor cu acces gratuit începe în acest weekend.

 • Rezultatele votului public
  Rezultatele votului public

  În cadrul programului Com'ON Sfântu Gheorghe 30 de echipe și 39 de inițiative au intrat în concurs pentru votul publicului, susținut în perioada 27 august - 15 septembrie 2020. Rezultatele obținute cu participarea a 1824 de persoane cu un total de 3924 de voturi sunt disponibile acum pe site.

 • Programatorii lucrează la pagină
  Programatorii lucrează la pagină

  Avem o mică problemă de ordin tehnic și momentan nu funționeză votul prin telefon. Programatorii lucrează la pagină și sperăm să se rezolve totul în curând. Ne cerem scuze pentru neplăcerile cauzate!

Inițiatori, Parteneri, Sponsori
 • Grupul PONT
 • Primăria și Consiliul Local al Municipiului Sfântu Gheorghe
 • Sepsi Radio
 • Friss FM
 • We Radio
Ediție anterioară